Suunnittelu­palvelu – toimivaa sisustus- ja remontti­suunnittelua pääkaupunki­seudulla

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Toivotko, että kotisi olisi hieman viihtyisämpi ja toimivampi? Oletko muuttamassa uuteen kotiin? Tuntuuko, että sinulla on paljon ideoita, joita haluaisit toteuttaa, mutta et tiedä mistä aloittaa ja miten edetä? Rintalan Rakennus- ja Remonttipalvelu Oy:ltä saat ammattitaitoista suunnitteluapua niin isoihin kuin pieniinkin töihin. Saat apua remontin kokonaishallintaan sekä sisustussuunnittelijan näkemyksen kalusteiden, materiaalien ja värien suhteen.

Toimivia sisustus- ja tila­ratkaisuja

Suunnittelun merkitys ilmenee hyvänä värien ja materiaalien valintoina ja urakan sujuvana etenemisenä. Sisustussuunnittelijamme auttaa löytämään yhtenäisen linjan ja luo kotisi juuri sinun näköiseksi. 

Tilan käyttöratkaisut sekä pintamateriaalien, värien, kalusteiden, valaistuksen ja tekstiilien valinta ovat yleisimpiä kohteita, joissa sisustussuunnittelijamme asiantuntevia ideoita usein kaivataan. Ammattimainen suunnittelu ja remontin valmistelu kannattaa aina, sillä hyvin suunniteltu kohde vastaa parhaiten toivetta.

 

Yhteistyökumppaninamme sisustus- ja tilasuunnittelun saralla toimii VUU design Oy

”VUU design on kahden naisen ketterä suunnittelutoimisto.

Toimimme joustavasti sekä ammattitaidolla erilaisilla tila- ja sisustussuunnittelun osa-alueilla. Osaamista ja kokemusta meillä on lukuisista toimitiloista, hoiva- ja kouluympäristöistä, ravintola-/hotelli- ja laivaprojekteista sekä yksityiskodeista ja loma-asunnoista.

Tarvittaessa kauttamme saat 3D-visualisoinnit tiloista, jolloin tilan hahmottaminen eri ratkaisuineen on helpompaa.

 

ME palvelemme sinua suurista suunnittelukokonaisuuksista aina pienempiin konsultointeihin.”

Inhimillisiä tiloja - suurella sydämellä

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit. Porta non pulvinar neque laoreet suspendisse interdum consectetur.

Autamme myös remontti­lupien kanssa

Heinäkuussa 2010 voimaanastuneen uuden asunto-osakeyhtiölain mukaan asukkaan on raportoitava ja pyydettävä taloyhtiön suostumus yhä useammissa remonteissa. Näihin lupiin, kuten myös rakennusluvan alaisiin töihin pystymme toimittamaan vaadittavat kuvat ja asiakirjat. Kohteissa joissa tarvitaan rakennusinsinöörin laskelmia ja piirustuksia, yhteistyökumppaneistamme löytyy tähänkin tehtävään hyväksi havaitut ja luotettavat tekijät. Rakennuksen laajennukset, kantavien rakenteiden muutokset ja kosteiden tilojen laajennukset vaativat lupia, joiden hankinnassa mielellämme avustamme. Voimme myös hoitaa koko projektiin tarvittavien suunnitelmien ja kuvien toteutuksen ja lupien haun puolestanne niin taloyhtiöltä kuin viranomaisilta. Teemme myös asbesti- ja haitta-ainekartoitukset remontin yhteydessä.

Millainen on Sinun remonttisi?

Rintalan Rakennus- ja Remonttipalvelu Oy:n ammattilaiset toteuttavat remonttisi sujuvasti. Remonttimiehemme palvelevat laajasti pääkaupunkiseudun alueella, kuten Vantaalla, Espoossa ja Helsingissä.

Yhteystiedot

Rintalan Rakennus- ja Remonttipalvelu Oy

Y-tunnus: 1875311-5

040 540 4464

 rrr@rrr.fi 

Metsikkötie 13 B

    01620 Vantaa

Ota yhteyttä

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Yhteydenotto-ikoni

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Kysy lisää palveluista, pyydä tarjous tai anna palautetta. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Yhteystiedot